Rozhodl jsem se založit toto tlachací téma, kde se může každý podělit s ostatními o nějakou všední nebo i nevšední zajímavou událost, která se mu někdy nebo právě stala, popřípadě co mu udělalo radost nebo naopak, co ho naštvalo.
Třeba mně dneska udělalo radost, když jsem sednul ke kompu, že přibyl další člen. Čekám na toho desátého, snad vypíšu nějaký prémie
Tak jsi se dočkal. Už máš 10 registrovaných uživatelů
Dneska jsem laminátoval loď. Je to hnus. Všude po těle mám krystalky skla, které strašně píchají, a ve vlasech mám pryskyřici. Celý lepím a umýt to nejde. A nejhorší je, že zítra mě to čeká zase
Jo dočkal. Ani jsem nečekal, že to bude tak rychle. Taky dobrý je, že před chvílí jsem sněd dneska šestý jídlo, z čehož mam taky radost. A ještě nekončim...
Mi se dneska rozložilo služební auto. Uz dopoledne dokonal chladič, takže za dnešek jsem strávil v autě skoro 3 hodiny s topením na max. a otevřenými okny. Zitra to vidim na chrapot. Bylo tam min. 60 stupňů, ale neuvařili jsme ho. Dom jsem se dostal až před osmou. Cestou zpatky jsem si na chladící pauze řek, že zase kouknu pod kapotu. Tak jsem otevřel dveře a vony mi vypadly. Teda štěstí, že jenom to želízko, za který drží, takže zasunout a mohlo se jet dál. Ale stejně to byla sranda. Od září měním zaměstnání.
No, Ty jsi byl alespoň pojizdný... Mě však nedávno moje auti nechalo státi na parkovišti u OBI a domů jsem to měla 13km... Nešlo nastartovat, prostě zdechla startovací skříňka... Teď z toho mám srandu, ale v ten moment to teda moc k smíchu nebylo... A to ještě trvalo cca měsíc, než mi to vyměnili...
Včera jsem byl poprvé v pizzerii, kterou otevřeli nedaleko mého bydliště (pěšky jsem tam za 3 minuty) a musím říct - chutnalo mi (ostatně jako vždy ) a líbilo se mi tam (prostředí i čišnice). Budu se tam objevovat častěji...
Tak dneska jsem ochutnal v nove pizzerii dalsi druh pizzy a uplne prakvapive mi zase chutnala. Kdo by to byl rekl? Vikend bude opet venovan regeneraci...
Dneska jsem si byl koupit novy rukavice. Zase jsem ztratil pravou. Pravou ztratim vzdycky - ted uz mam 2 levy. Si pripadam jak ten sberatel ve Slavnostech snezenek, ale ten mel zas vsechny boty levy...
43 litrů...v Tp má 11 kw,takže an ní můžu jezdit od 16,tolik mi právě je ,ae jinak je otevřená an 14 kw....vytáhne 150km/h....na 125ccm do "11kw" dost slušnej výkon