No hele, s CF jsem ani pořádně nezačal, jen občas něco doma. Mladou to nechytlo a posilování mě baví víc. Ta tvoje činka je super! Zahradu sice máme, ale menší se záhonkama a kytkama, takže tohle by byl problém.
Protože na kolejích budu zase chodit do posilky, začínám si zvykat. Ten pohyb poslední dobou byl víc zaměřenej na fotbal, nohec a takový, takže si už svaly dost odvykly, proto začnu s tréninkem pro začátečníky viz.
http://forum.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=104. Teď jsem to akorát docvičil, váhy nízké, ale od toho to je, aby si tělo zvyklo. Budu cvičit těch 6 týdnů a pak uvidím, přemýšlím o HST nebo TBT, ale na to je ještě čas.
Dnešní trénink
zkracovačky 2x20
dřepy 2x12 (v každý ruce 5kg činka)
výpady 2x12
tlaky s jednoručkami na rovné lavici 2x12 s 12 kg jč
přítahy jč 2x12 12 kg jč - správně by mělo být stahování kladky za hlavu (nebo přítahy velké činky), kladku ani vč nemám, tak jsem tam dal tohle, snad to nevadí
tlaky na ramena s jednoručkami vsedě 2x12 7 kg jč
francouzské tlaky s jč 2x12, 7 kg - zase, mělo by být tricepsové stlačování kladky, tohle mi přišlo asi nejbližší cvik
výpony na lýtka ve stoje 2x15 - na schodu, každá noha zvlášť
Trošku jsem to upravil co se cviků týče abych to mohl dělat doma, kdyby tam byla nějaká blbost tak mi poraďte jak to změnit. Počty opakování a sérií jsem neměnil.
Taky jsem se víc zaměřil na strečink, něco o tom i početl, takže to dělám tak že nejdřív zahřeju tělo např na rotopedu, pak dynamický strečink jako kroužení vším možným

a nakonec protažení.