Phillip.Z píše:teraz mam denni prijem okolo 350g sacharov a 150g bielkovin a okolo 40-50g tukov
tak jak mozes ocakavat ze by si na hentych vlnach naberal

Phillip.Z píše:teraz mam denni prijem okolo 350g sacharov a 150g bielkovin a okolo 40-50g tukov
Aksa píše:Interista: na prvni otazku nejsem odbornik na dalsi dve ti klidne odpovim
1) pokud chces shodit tuk tak kardio musis zaradit urcite a mnohem vice nez 10-15 min ano klidne i po treninku nebo ve volne dny kdy nejdes posilku
civim PO,U,ŠT,PI vrch/spodok...kardio mam stredu + sobota HIIT, v nedelu volnejši beh ..mohol by som ďalšie kardio po treningu zaradiť napr keď cvičim vrch tela t..j PO,ŠT?Aksa píše:Interista: na prvni otazku nejsem odbornik na dalsi dve ti klidne odpovim
1) pokud chces shodit tuk tak kardio musis zaradit urcite a mnohem vice nez 10-15 min ano klidne i po treninku nebo ve volne dny kdy nejdes posilku
2) o par stranek v predu je ten problem s tvarohem resenej staci jen cist.. tvaroh pred spanim je idealni volba.
dobra otazka:) ale tak riadim sa podla tohto planu http://www.ironfactor.cz/clanky/vyziva/ ... -vlny.aspxAksa píše:Interista: jo muzes klidne ale kde mas nejakej den volna na regeneraci?
Zemák píše:Aksa
tú actíviu by som dal z jedálnička úplne preč, nič v nej nie je ... tie vajíčka sú najlepšia voľba, ale dal by som viac žltok preč a pridaj nejaké to bielko. Prečo si dal naraz 400g kuraciny?![]()
... ovocie by som tiež dal preč z jedálnička a radšej pridaj zdravé tuky.
a čo sa týka toho hokeja, tak do posledného jedla pred hokejom by som narval čo najviac sacharidov ... a piť veľa veľa veľa vody aspoň 5 litrov denne.
Crewe
podľa čoho si si dal také rozloženie vln? Nemáš v tom niekedy zmätok, kedy ide aká vlna?
0 sacharidov môžeš dávať, ale deň pred nulkou by som dal viac ako 50g S ... pri nulkách (aspoň mne) som hned išiel zo svalov dolu a myslím si, že pokiaľ chceš spraviť len formu a nejdeš na súťaž, tak až do takýchto extrémov by som nešiel. A ak nemáš v jedálničku zdravé tuky, tak neboj sa a pridaj vlašské orechy, mandle, lieskové orechy, slnečnice, rybí tuk.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů